ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετέχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση τροφίμων και ποτών 6η ΕΞΠΡΟΤΡΟΦ που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας στο Ελληνικό από 1 έως 4 Φεβρουαρίου εκπροσωπώντας τους μελισσοκόμους που έχουν υπογράψει και εφαρμόζουν το τοπικό σύμφωνο ποιότητας.

Σκοπός της συμμετοχής μας είναι να γίνει γνωστό το πραγματικό Κεφαλλονίτικο μέλι και εκτός του νησιού αλά και για να κλείσουμε συμφωνίες με εμπορικούς αντιπροσώπους για την προώθηση του Κεφαλλονίτικου μελιού.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση ο Συνεταιρισμός διαθέτει προσκλήσεις  

Tηλ. επικοινωνίας 6977575634

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης πρόκειται να προβεί σε ομαδική παραγγελία κυψελών καλής ποιότητας αλλά και σε συμφέρουσα τιμή. Όσοι μελισσοκόμοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με το συνεταιρισμό στο τηλ. 6977575634  

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς & Ιθάκης καλεί τα μέλη του και όλους τους ενδιαφερόμενους για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στα γραφεία μας στα Κοκολάτα, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 18:00 μ.μ.

Ευχές από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού για καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά!!

Οι μελισσοκόμοι πρέπει να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης το αργότερο μέχρι 21/01/2019 στην αρμόδια ΔΑΟΚ, διαφορετικά θα αποκλείονται από τα επιδοτούμενα προγράμματα αντικατάστασης και μετακινήσεων. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ