Έγκριση της υπ’ αρ. 9/2021 πυροσβεστικής διάταξης με θέμα: Καθορισμός μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους. 

Τροποποίηση της υπό στοιχεία οικ. 23083 Φ.700.19/11.6.2020 απόφασης των Υφυπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Έγκριση της υπ’ αρ. 19/2020 Πυροσβεστικής Διάταξης με θέμα “Διαδικασία επιβολής διοικητικών προστίμων για παραβάσεις επί κανονιστικών διατάξεων νομοθεσίας πυροπροστασίας”» (Β’ 2233). 

 

Αναβάλλεται για της 7-7-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στα γραφεία μας στα Κοκολάτα η Γενική Συνέλευση τού Συνεταιρισμού πού είχε προγραμματιστεί να γίνει αύριο 23/6/2021.

Επειδή υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση φέτος για να βγουν τα έντυπα των νομικών προσώπων στα οποία ανήκει και ο Συνεταιρισμός, επειδή οι εταιρίες λογισμικού π.χ. singular, epsilon κ.τ.λ. καθυστέρησαν πάρα πολύ για την έκδοση του πιο πάνω λογισμικού, επειδή οι πληροφορίες από τα σχετικά έντυπα πού κυκλοφορούν κάθε χρόνο και αυτά καθυστέρησαν πάρα πολύ. Για όλους  αυτούς  τους λόγους αναβάλετε η Γενική Συνέλευση για τις 7 Ιουλίου.

 

Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Το Δ/Σ του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κεφαλληνίας & Ιθάκης καλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με τα προ ημερησίας διατάξεως εξής θέματα συζήτησης:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων 
  2. Έγκριση ισολογισμού οικονομικού έτους 2020 και απαλλαγή του Δ/Σ από κάθε ευθύνη
  3. Έγκριση εγγραφής νέων μελών
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών προς ανάδειξη νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την ΤΈΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο των γραφείων του Συνεταιρισμού στα Κοκολάτα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί όπως ορίζει το καταστατικό την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Σας κάνουμε  γνωστό ότι θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοιού.

Κάνουμε γνωστό στους συναδέλφους μετόχους ότι όπως ορίζει το καταστατικό όποιο μέλος δεν παρευρεθεί αδικαιολογήτως στην επαναληπτική γενική συνέλευση την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ αυτοδιαγράφεται από μέλος του συνεταιρισμού.

Παρακαλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνεταιρισμού να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση.

 

Για το Δ/Σ, ο πρόεδρος.

Παναγής Κουνάδης