Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο πρατήριο που διατηρεί στο παλαιό σχολείο Κοκολάτων.

Το παρών έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του Συνεταιρισμού ενώ την μικρή βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Πέτρος Ανδρεάτος με ευχές για καλή και παραγωγική χρονιά, έψαλε ο κ. Στάθης Πουλίδης. Στην ομιλία του ο Ιερέας αναφέρθηκε στην ψυχική ηρεμία και ευχαρίστηση που βρίσκει και ο ίδιος στην ενασχόλησή του με τα μελίσσια, τόνισε το πόσο ευεργετικές ιδιότητες διαθέτει το αγνό και καθαρό μέλι για την υγεία του ανθρώπου, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει στήριξη των ντόπιων παραγωγών.

Ο Πρόεδρος Παναγής Κουνάδης και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν Καλή χρονιά με τη σειρά τους και έκλεισαν την ωραία εκδήλωση με τον πιο γλυκό τρόπο, με λουκουμάδες που ετοίμασαν οι ίδιοι σερβίροντας τους με υπέροχο μέλι παραγωγής τους και κανέλα.

Ο Ιερέας π. Ανδρεάτος δώρισε δύο εικόνες της Παναγίας στον Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, μία σαν δώρο στον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί της βασιλόπιτας και μία για τον Συνεταιρισμό.

 

 

 

* Αναδημοσίευση από www.portoni.gr